Equip

Esquerrans, il·lustradors, dissenyadors gràfics i relators visuals

L’any 2012, la Fundació Jaume Bofill ens va convidar a dibuixar en directe la presentació de l’informe “Grade Expectations” de l’OCDE. Va ser una novetat per a nosaltres, però el procés de treball i el resultat ens van agradar tant que vam decidir formar equip i seguir desenvolupant noves maneres d’il·lustrar conferències.

Tots dos venim d’anys de treballar en l’àmbit del disseny gràfic, la il·lustració, la publicitat i l’educació. Als nostres projectes conjunts aprofitem aquesta experiència per cuidar la part gràfica, per optimitzar la utilitat del nostre treball, i per contribuir a la divulgació clara dels continguts.

Portem anys posant imatges a les idees. Aprenent i divertint-nos a parts iguals. Hem treballat amb clients fantàstics; hem col·laborat amb professionals de categoria i hem fet gana per seguir molts anys més.

M’interessen els discursos gràfics i cercar noves formes de representar-los a travès del disseny gràfic, la il·lustració o la fotografia.

Raúl Campuzano

raulcampuzano.com

Javigaar

Soc encuriosit de les persones i els seus afers. Tot allò que ignoro, primer ho dibuixo i desprès m’ho penso.

javigaar.com

El tauler

És el membre de l’equip amb el qual anem a tot arreu. El suport -mai millor dit- on dibuixem i expliquem noves històries.